No A līdz Z: Auto Tirgus līzings auto iegādei


Foto: Freepik.com / senivpetro

Automašīnas iegāde praktiski vienmēr saistās ar tēriņiem vairāku tūkstošu eiro apmērā. Ko darīt, ja automobilis nepieciešams jau pavisam drīz, bet segt pilnu tā vērtību no savas kabatas nav iespējams? Šādā gadījumā piemērots risinājums ir auto līzings.
Lasi un uzzini par šo pakalpojumu vairāk!

Kāds ir auto līzinga pieteikšanas process?

Nereti iespējams dzirdēt viedokli, ka līzings auto iegādei un ar to saistītās darbības ir laikietilpīgas un sarežģītas, jo nepieciešams iesniegt dažādus dokumentus vai to kopijas, jāsagatavo auto novērtējums, un jāveic virkne citu darbību. Auto Tirgus šajā aspektā pozitīvi izceļas. Proti, lai saņemtu automašīnu uzreiz, bet par to maksātu līzingā, interesentam atliek vien aizpildīt pieteikuma anketu. Tajā jānorāda tikai pati svarīgākā informācija:

  • Vārds un uzvārds;
  • Kontaktinformācija (telefona numurs un e-pasta adrese);
  • Kopējie ikmēneša ienākumi.

Kad tas izdarīts, atliek apstiprināt, ka esi iepazinies ar privātuma politiku, un spiest uz pogas Sūtīt pieteikumu. Uzreiz pēc tam pieteikumu izvērtēsim (darba laika ietvaros, protams) un jau pavisam drīz ar tevi sazināsimies, lai vienotos par turpmākajām detaļām. Piebildīsim, ka Auto Tirgus parūpējas arī par nepieciešamo dokumentu noformēšanu un CSDD reģistrāciju.

Kam automašīnas līzings ir pieejams?

Foto: Freepik.com / senivpetro

Automobiļa iegāde ar līzinga palīdzību ir aktuāla daudziem – gan privātpersonām, kam automobilis ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa, lai nokļūtu uz darbu, apmeklētu veikalu un aizvestu bērnus uz skolu, gan uzņēmumiem biznesa vajadzībām. To esam ņēmuši vērā arī mēs, tāpēc Auto Tirgū līzings ir pieejams ne tikai privātpersonām, bet arī uzņēmējiem.

Galvenais nosacījums – līzinga ņēmējam ir jābūt vismaz 18 gadus vecam. Līzingu piedāvājam arī personām bez pastāvīgas darba vietas; nav nepieciešama izziņa no darba devēja. Tas gan nemaina faktu, ka vērā ņemsim ienākumu līmeni. Uzreiz jāpiebilst, ka norādīt nepatiesu informāciju līzinga pieteikuma anketā nav jēgas, jo, dodoties pie mums slēgt līzinga līgumu, līdzi vajadzēs ņemt bankas konta izrakstu.

Vai līzinga gadījumā pirmā iemaksa ir obligāta?

Foto: Freepik.com / senivpetro

Parasti līzings saistās ar visai lieliem izdevumiem, jo nepieciešama pirmā iemaksa, kā arī nauda vajadzīga dažādu formalitāšu kārtošanai un KASKO polises iegādei. Auto Tirgū viss notiek daudz ērtāk un vienkāršāk. Pie mums ne tikai nav vajadzīga pirmā iemaksa – mēs arī pilnībā segsim ar reģistrāciju saistītos izdevumus un parūpēsimies par auto reģistrāciju CSDD, vajadzīgo dokumentu sagatavošanu un pārējām formalitātēm.

Ja vien to vēlies, savu esošo automašīnu vari izmantot kā daļu no samaksas par savu jaunu auto. Mūsu speciālisti novērtēs automobili un noteiks tā vērtību uz vietas mūsu auto placī. Savukārt procentu likmi ietekmēs automašīnas vērtība un līzinga periods.

Ja arī tev vajadzīgs līzings auto iegādei, piesakies tam jau tagad, aizpildot Auto Tirgus mājaslapā esošo pieteikuma anketu. Tiklīdz pieteikumu būsim izskatījuši, sazināsimies ar tevi, lai tu jau pavisam drīz tiktu pie sava nākamā automobiļa!